PARHAAT EDUT MEIDÄN KANTA-ASIAKKAILLEMME

1/32

TEVETULOA!

Hyvät lomailijat! Kuinka usein meidän onnistuu päästä luontoon nauttimaan yksityisestä olostamme,

Palauttaksemme voimavaramme voimme kuunnella puron solinaa, lehtien kahinaa, lintujen lauluja… ulkoilla,

istuskella rannalla vaikka onkien kanssa, nautiskelemaan rauhasta ja äänettömyydestä … viettää laatuaikaa perheesi kanssa.

Suurten kaupunkien arki voi väsyttää ja ahdistaa. Lomaillesasi Enonkosken alueella (vain 140km Venäjän rajalta) voit löytää tasapainosi ja palauttaa energiatasosi ja unohtaa kaikki vaivasi.

Mökimme sijaitsevat koskemattomassa vanhassa metsässä ja idyllisessä järvimaisemassa. Tervetuloa viettämään lomaasi Enonkosken mökeilemme! Meiltä löydät laadukaat ja korkeasti taisosesti varustetut mökit. Otetamme vastaan perheitä setä isojakin kaveriporukoita. Täältä löytyy tekemistä kaiken ikäisille. Meillä viihtyvät mukavuutta arvostavat sekä aktiviteetistä nautivat. Mökien lisäksi, tarjolla on majoitushuoneistoja, jotka sopivat hyvin mm. liiketapaamisiin, tapahtumiin ja esittelyihin.

Lähin ruokakauppa, pankkiautomaatti ja ravintola sijaisevat 1,5km:n päässä mökeistä.

MEIDÄN MÖKIT JA HUONEISTOT

Mökimme sijaitsevat luonnonkauniissa Pirttiniemessä. Savonlinna, vanha suomalainen suosittu lomakohde sijaitsee vain 30km päässä.

Jokaisella mökillä on oma laituri, vene sekä grillipaikka.

Lähimpään ruokakauppaan, pankkiautomaatti tai ravintolaan on 1,5km kävelymatka.

GERIKA-1

Uusi lamellihirsimökki, rakennettu  vuonna 2015, 120m2. Tosi mukava ja tilava, 1-4 henkilöä (+4 lisäsängyllä). Mökissä olohuone, 2 erillistä makuuhuonetta parisängyillä.

GERIKA-2

Uusi lamellihirsimökki, rakennettu  vn. 2014, 80m2. 1-2 henkilöä (+4 lisäsängyllä). Mökissä olohuone, 1 erillinen makuuhuone parisängyillä, 2 lisäsänkyä yläkerrassa, olohuoneessa sohvasänky.

VALENTIN

Lamellihirsimökki rakennettu  vuonna 2009, 110m2. Tosi mukava ja tilava, 1-6 henkilöä (+3 lisäsängyllä). Mökissä olohuone, 3 eristettyä makuuhuonetta (niistä kaksi parisängyillä ja yksi yhden hengen sängyillä).Olohuoneessa sohvasänky.

VALTERI

Mökki sijaitsee 15m päässä järvestä, 80m2. sopiva 1-2 henkilölle (+4 lisäsänkyä).

Tupakeittiö, 1 makuuhuone,   (olohuoneessa sohvasänky), yläkerrassa terrasin lisäksi: – iso sänky ja lasten sänky (190cm pituus). Mökissä on suihku, WC, sähkösauna, iso terassi ja oma grillipaikka.

LEPPÄKERTTU

Pienempi mökki, noin 50m2, Sopiva 1-4 henkilölle (+4 lisäsänkyä). Mökissä on erillinen makuuhuone. Kaikki tarvittava pienen ryhmän lomalle: tupakeittiö, tiskikone, pesukone, uuni ja hella, pesuallas ja kuivauskaappi astioille, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni.

HUONEISTOT

Tällä hetkellä on tarjolla majoitusta viidessä mukavassa mökissä ja huoneistoissa (huoneistot 60m2), 2-4 henkilölle (4 lisävuodepaikkaa).

PALAUTTEET

Hyvää päivää! Vasta ollaan palanneet Enonkoskelta. Ollaan ihan riemuissamme! Isot kiitokset Ljudmilalle mahtavasta vastaanotosta, kaikki oli tosi hyvä! Oltiin isolla porukalla, 3 lapsiperhettä. Kaikki mökit ovat lähellä toisiaan. Kaikki mitä tarvisimme – keittiö, makuuhuoneet, olohuoneet, sauna, WC oli joka mökissä. Kaikki oli siistiä ja mukavaa. Upea paikka – luonto, ilma – ei voi edes kertoa! Järvi lähellä mökkiä –voi kalastaa ympäri vuoden. Erinomainen hiihtolatu 2 metrin päässä. Aivan mahtavaa että löysimme tämän paikan! Nyt vain sinne! Tullaan uudelleen! Ja suositellaan kavereillemme! Suuret kiitokset vielä kerran!
Natalia ja Roman

 

Erinomaisen mukava mökki. Kaikki mitä tarvittiin oli saatavilla, 3 isoa makuuhuonetta, keittiö, olohuone. Keittiössä on kaikki astiat. Oma paistinpannu oli mukana, mutta sitä ei tarvittu. Mökin vieressä oli erinomainen hiihtolatu. Sukset, potkurit, moottorikelkat olivat vuokrattavissa. Upea loma!
Nina

 

 

«De cottage zat vol mieren . en enkel russiche tv ! de uitbaters konden zich niet verstaanbaar maken betaling cash

de cottage was prima alles erop en er aan !prachtige ligging niets op aan te merken !!» 

Andre

 

 

 

 

Mainio paikka! Plussat – järvi, vene, ei hyttysiä, metsä lähellä. Miinukset – naapurit vähän liian lähellä, mutta ei se minua haitannut.
Rashid

VIERAIDEN OTTAMIA KUVIA
1/3

MEISTÄ

 

 

Hyvää päivää, rakkaat vieraamme!

Olemme mökkien ja huoneistojen omistajat – Ljudmila ja Valentin. Tervetuloa meille!

Tämä on meidän perheyritys. Se perustettiin vuonna 2001 ja siitä lähtien toiminta on kasvanut ja kehittynyt. Joka vuosi olemme kyenneet ottamaan vastaan enemmän matkailijoita. Tällä hetkellä tarjoamme majoitusta viidessä mukavassa mökissä sekä huoneistoissa. Useiden vuosien toiminnan aikana olemme saavuttaneet kokemusta, jonka pohjalta tarjoamme teille parhaan ja mielenkiintoisimman loman. Annamme vieraillemme osan meidän sydämestämme, autamme majoittumisessa ja mökkielämään tutustumisessa. Tarjoamme kaiken mitä tarvitsette. Huomio, puhumme suomea. Tervetuloa!

IMG_4306.JPG
IMG_4296.JPG
IMG_8107.jpg
IMG_4533.jpg
1/10